Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u uredu

Branitelj koji boluje od PTSP-a udario Vlahušića šakom u glavu

andro vlahušić
Zvonimir Pandža
21.05.2010.
u 13:32

Molili smo gradonačelnika da odgodi plaćanje dugova, ali nije htio, kazala je rođakinja branitelja.

Dubrovačkog gradonačelnika Andru Vlahušića napao je branitelj i ugostitelj Mato Raguž. Vlahušića je napao u uredu gradonačelnika, a povod je bio njegovo dug Gradu Dubrovniku. Naime, Raguž je vlasnik restorana Pax koji djeluje u gradskom prostoru, a od početka godine nije platio najam u iznosu od 70.000 kuna. Raguž je, zajedno sa svojom rođakinjom Lucom Matić, kod gradonačelnika bio kako bi se dogovorio o eventualnoj odgodi plaćanja duga.

– Sezona je loša i molili smo da se sve odgodi do kraja sezone, ali gradonačelnik nije htio. Nakon rasprave zamolio nas je da izađemo i da će Mati dodijeliti socijalnu pomoć, na što ga je on udario u glavu i pritom mu rasparao košulju – prepričava tijek razgovora Luca Matić dok je njezin rođak, branitelj koji boluje od PTSP-a, odmah nakon ovog izgreda završio na psihijatrijskom odjelu Opće bolnice Dubrovnik.

Vlahušić nije podigao prijavu.

Komentara 6

12
12foryou
17:37 21.05.2010.

mislim da je doslo vrime za ustavne promjene i to sljedece. svi hrvatski vojnici koji barem jedan sat cistili (ne nosili) pusku, nebi tribali postovati hr zakone. ipak oni su hrvatski ratnici. a ako jos \"boluju\" od ptsp onda bi im da ovlasti da mlate sve tko im dodje pod ruku. SRAM VAS BILO. zbog takve gube se pravi ratnici srame. bas me zanima kako ce sudstvo reagirati i kakva ce ga kazna stici. po meni bi otisa u zatvor, restoran zatvoren, ovrsni nalog izdan i stvar gotova.

NI
nikkon18
23:35 21.05.2010.

Ragužu je oprošten dug od 200.000 kuna u vrije vlasti Dubravke Šujice, a prošle godine Vlahušić mu je otpisao oko 150.000 kuna duga prema Gradu Dubrovniku. U prvih pet mjeseci ove godine konoba PAX dužna je 70.000 kuna. To je preko pola milje sa kamatama. A novci su ulupani nadajući se zaradi bez trula - u kladionicama. E da je bar ovo jedini slućaj Hrvatskoj, bilo bi dobro

OB
-obrisani-
00:20 22.05.2010.

Pohlepno smeće si izvuklo PTSP,. pa mu ni to nije dosta otvorilo birtiju , ni to mu nije dosta pa hoće da mu i drugi vraćaju dugove. Gdje je sada HVIDRA da reagira za ovog prijestupnika? Ovakvi sramote poštene branitelje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije