Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVLAČENJE LOTA 7

Bračni par iz Zagreba osvojio milijunski iznos: 'Uglavnom ja biram brojeve, a suprug uplaćuje'

Igre na sreću
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
23.06.2023.
u 10:49

Prošlog tjedna igrač iz Zagreba također je osvojio milijunski iznos, a u kombinaciji se uvijek nalaze isti brojevi.

Bračni par iz Zagreba u 47. kolu Lota 7 osvojio je Jackpot u iznosu od u 1.834.913,50 €. Sretni dobitnici rekli su da zajednički igraju Loto, ali svatko igra svoju ulogu.

"Uglavnom ja biram brojeve, a suprug uplaćuje" – rekla je dobitnica ovog milijunskog iznosa koja priznaje da ima "svoje brojeve", a da njezin suprug odlazi na prodajno mjesto i uplaćuje listić.

O tome kako su saznali da su upravo oni sretni dobitnici, odgovor je dao suprug: Čekao sam Ligu prvaka i usput pogledao izvlačenje. Nisam bio siguran u izvučene brojeve jer ipak ih je supruga birala, no kad sam vidio da je glavni dobitak osvojen te da je listić uplaćen na prodajnom mjestu gdje sam i ja uplatio, išao sam pogledati potvrdu". Nagradu su odlučili podijeliti s obitelji i pomoći im koliko mogu u rješavanju bitnih stvari, stoji u priopćenju Hrvatske Lutrije. Za kraju su poručili da svakako planiraju uplatiti i Eurojackpot. 

Prošlog je tjedna također jedan igrač iz Zagreba osvojio milijunski dobitak, 167.201,90 €. Riječ je o igraču koji isključivo igra na internetu, uglavnom Loto 7, a u pitanju su uvijek isti brojevi: "Znam da je svaka kombinacija jednako vjerojatna te da promjena kombinacije ne mijenja šansu za dobitak", zato uvijek igram istu, objasnio je. 

VEZANI ČLANCI:

 VIDEO: Suprug ju je ostavio čim je dobio vizu: ‘Sve nas je prevario!’

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije