Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Braća napala policajca i još jednog vozača zbog svađe u prometu

policija
Arhiva VL
22.09.2009.
u 12:11

A. J. poznat je policiji zbog desetak kaznenih djela, za imovinske i seksualne delikte, a D. J. je počinio dvadesetak kaznenih djela (imovinski delikti, prijevare i krivotvorenja).

Zagrebačka policija privela je 30-godišnjeg A. J., a traga za njegovim bratom, 35-godišnjim D. J. jer su u ponedjeljak napali policajca i još jednog muškarca.

Naime, braća su u ponedjeljak oko 17 sati na trećim Strugama svojim audijem pretekla kolonu vozila prepriječivši promet. Potom su izašli iz automobila te došli do automobila koji je bio iza njih u koloni, a u kojem se nalazio 25-godišnji policajac u civilu kojeg su izvrijeđali. Otišli su i do idućeg automobila u koloni, ford focusa, te izvrijeđali i udarili 43-godišnjeg vozača. Vratili su se ponovno do policajca koji se legitimirao službenom značkom, nakon čega ga je jedan od braće udario šakom u glavu. A. J. i D. J. potom su pobjegli s mjesta događaja.

A. J. je uhićen u svojem stanu te priveden na kriminalističku obradu, a za njegovim bratom se još traga. A. J. poznat je policiji zbog desetak kaznenih djela, za imovinske i seksualne delikte, a D. J. je počinio dvadesetak kaznenih djela (imovinski delikti, prijevare i krivotvorenja).

Napadnuti muškarci odvedeni su u KB Merkur, gdje je utvrđeno da je mladom policajcu slomljen nos, a 43-godišnjak je lakše ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar punkufer
punkufer
12:48 22.09.2009.

Gdje su sada oni suci iz članke od prije neki dan gdje su se bunili da su im male plaće? Da smradove strpaju u zatvor na sto godina umjesto da prave nered po gradu. Ili je to previše posla za plaće od 10 tisuća kuna?

BO
bohtar
14:54 22.09.2009.

Ova dva bratamtreba ,da sudac strpa u zatvor za malo duže vreme.takvi nasilnici,stvaraju i društvu problem.Ko če sada platit bolovanje i troškove pregleda,i njihove traume.potrebno bi bilo da plate troškove postupka.Nije ni čudo kada su kazne blage.Bogami i odštetu.

OP
opančar
12:56 22.09.2009.

i za ovo što je je razbio nos policajcu slijedi mu sudska opomena, nek ode u englesku pa razbije nos bobi policajcu, spušio bi odah 5 godina zatvora, ipak je ovo hrv. demokaracija, na balkanski način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije