Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Božo Petrov u sarajevskom ‘prijevodu’

Republika Srpska već je odavno svijet za sebe, koji samo čeka povoljan trenutak za definitivno odvajanje, a na sarajevskoj političkoj sceni ne postoji nijedan politički faktor spreman suočiti se s problemom Federacije BiH i tražiti kompromis s Hrvatima. Sve se svodi na blokiranje bilo kakve promjene i čekanje izbora 2018. kada će opet pokušati progurati neku novu Platformu

Komentari 1

AN
Anasta
15:27 10.02.2017.

Bosnjaci interpretiraju onamo kako njima odgovara, ali nece se namiriti na racun Hrvata. Nije Petrov Mesic ni Ivo Banac, Petrov razumije polozaj Hrvata prema kojima se Bosnjaci ponasaju kao da su manjina. Uzas, svaki zakon koji je na korist Hrvataa oni preglasaju jer su u parlament zasjeli Bosnjaci na kvote koje pripadaju Hrvatima. Jednostavno se neki Mujo ili Muhamed izjasni Hrvatom i eto vecine. To mora prestati, a o izdajnicima platformasima ne treba trositi rijeci. Zavrsili su kako su zasluzili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.