Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽO LJUBIĆ:
Povratak na članak

Bosni i Hercegovini su potrebne ustavne promjene

'Strateški interes BiH je članstvo u EU i NATO-u jer je to najsigurnije mjesto za ovu zemlju u ovom nesigurnom svijetu.'

Komentari 8

MH
mrtav-hladan
19:50 11.12.2015.

bosnu i hercegovinu. podjeliti na dva djela a turke poslat u tursku ..

VL
MU
mursaos
00:58 12.12.2015.

U BiH su potrebne promjene koje bi dovele do konacnog , suzivota. Pravni lijek : bambusovim stapom , mlatiti sve odreda , (jer su ti ljudi najveci sovinisti, radi kojih je rat I poceo) dakle treba ih mlatiti I tjeratitjerati Pravoslavne Bosance, da vicu Bog ti pomogo junace , Katolike Bosance tuci I tjerati da vicu, za dom spremni. A Bosance Muslimane tuci I tjerati ih da vicu Alahu akbar . Dok se ne zaseru !

VL
ZI
zimerman
17:11 11.12.2015.

Da , potrebne su ustavne promijene ,HrvatI su jedan od tri kosituivna naroda a po ustavu BIH nemaju pravo na Nista .

VL
LU
luftbrenzer
21:23 11.12.2015.

"Mi kao predstavnici Hrvata te promjene vidimo tako da se omogući jednaka pozicija sva tri naroda ...", ali kada to isto kaže Dodig, tj kad podupire nastojanja Hrvata za svojim entitetom, onda se pljuje po njemu i minira se svaka njegova inicijativa u tom smislu.

VL
MA
matejcro
02:47 12.12.2015.

Mi Hrvati u Hrvatskoj se ne mozemo dogovorit oko ustavnih promjena, to bude trakavica u trajanju od pola godine. Ti tamo s paradrzavom u drzavi, tri naroda, tri kulture i tri vjere planiras promijenit ustav? Sretno.

VL
RI
rikavac
16:02 11.12.2015.

ajd ljubicu ne seri vama da je u interesu utavne promjene vi bi to uradilo jer vama ovo nezakonje odgovara da mozete nakrast sto vise a sve pod izgovorom da su hrvati ugrozeni da se ne pitaju nista a vi trpate u dzep.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.