Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA USTAVNOG SUDA
Povratak na članak

Božinović: 'Turudić nije bio okidač oporbi. Oni ne mogu podnijeti da loše stoje u anketama'

Nije htio komentirati potencijalne koalicije ili kandidata za predsjedničke izbore, koji bi se mogli održati ranije no što se mislilo, ali naglasio je da HDZ-u nije smanjen koalicijski potencijal

Komentari 7

Avatar Cinco
Cinco
21:40 18.03.2024.

Trenutni opoziv i hospitalizacija slučajnog. Vlada mora odmah raspisati predsjedničke izbore!

VL
Avatar That'sAll
That'sAll
21:32 18.03.2024.

Frustracije koje peru Milanovića, duboke su i intimne. Branitelji mu stvaraju osjećaj manje vrijednosti jer je sebe do rata doživljavao ka fajtera, a onda pobjegao. Drugi okidač je osobni neuspjeh na premijerskom mjestu i efektna uškopljenost na predsjedničkom. Za nekog tko sebe doživljava kao najpametnijeg, to je unutarnje izgaranje koje je dovelo do stupnja samouništenja , kao i kod onih agresivaca koji ubiju ženu pod geslom "Ako te ja ne mogu imati, neće nitko!" ... I on je i dalje uvjeren da "voli Hrvatsku" ... Čovjek ima Neronov kompleks. On bi gledao Hrvatsku da gori i pjevao "rijeke pravde..." ..Hospitalizacija je nužna.

VL
GE
generacija57
21:11 18.03.2024.

Još ćete proklinjati Turudića.

VL
AK
Aka
04:59 19.03.2024.

Liječnicima plačamo studije, oni prisegnu zakletvu da će liječiti i na kraju se bave politikom? Prvo gdje je tu dosljednost kod tih koji su ostavili lijčenički poziv, drugo što nam bi da na takve bacamo narodni novac za izbor krivog zanimanja ?

VL
EV
evoba
21:47 18.03.2024.

Maksuz Selam i Ramazan Mubarek vladarima Republike Niger, te pohvale i zahvale za prekidanje vojne suradnje s terorističkom lopovskom genocidnom organizacijom takozvanom sad! La havle ve la kuvvette illa billahil alijil azim!

VL
SE
Serđo23
21:20 18.03.2024.

Vlast mora ostati ista , jer će inače ovi u Briselu poluditi ! U protivnom bi jadni migranti morali zaobilazit L Našu , a tu se svi ugodno osjećaju !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.