Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIGRANTSKA KRIZA
Povratak na članak

Božinović: RH spremna poslati drugi brod u Egejsko more i policajce na grčku granicu

Hrvatska je spremna poslati još jedan policijski brod s osam članova posade uz jedan koji već patrolira u Egejskom moru, kao i granične policajce na grčku granicu, izjavio je u srijedu u Bruxellesu hrvatski ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Komentari 4

AN
anthropos
18:24 04.03.2020.

Nije spreman ni za svoju granicu

VL
CL
cleanmaster
21:12 04.03.2020.

hmmm koronu na granicu ...veca korist....

VL
5S
505.scrtom
08:35 05.03.2020.

I trebate poslati vojsku u Grcku jer tu se cuvaju hrvatske granice, nego sto a ne u Afganistanu !!

VL
PL
@ploto@
20:53 04.03.2020.

Poslat će brodove ne da odvraćaju,nego da spašavaju migrante i ubacuju ih u Europu.EK i EP,temeljne europske institucije su pune korumpiraniuh birokrata na platnom spisku Soroša i lihvarske kabale,koja rukovodi ovim nelegalnim migracijama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.