Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi dan svjedočenja
Povratak na članak

Kalmetina obrana: Ispunjene sve pretpostavke da Uskok odustane od kaznenog progona

Uskok tvrdi da je na vrhu piramide za izvlačenje novca bio Kalmeta, no njegova obrana od početka postupka navode da bivšeg HDZ-ovog ministra i dugogodišnjeg gradonačelnika Zadra nitko izravno ne tereti

Komentari 5

PU
Pukovnik
19:03 16.11.2017.

Božo, ne brini. Hrvatsko (ne)pravosuđe je napravljeno za takve poštenjačine kao tebe. U ovoj zemlji su bogati kriminalci 100% sigurni a sirotinja slobodna za odstrel. Tko će se pridružiti veličanstvenim sudcima poput Šup(ak)e, Lozini i Malenici?

VL
Avatar 123456
123456
21:14 16.11.2017.

ma naravno nitko ne tereti lopinu lalmetu (osim par direktno umješanih) - svi terete mene! A lova nestala! Trebalo bi u ovoj našoj opljačkanoj Domovini organizirati par dragovoljnih skupina koje bi presudile i lopovima i sucima! Pa ljudi moji pokradeno je najmanje 10 državnih proračuna - i nitko kriv i nitko osuđen!!!

VL
Avatar indigo25
indigo25
17:41 17.11.2017.

Premilovac (Remarker) i Sapunar prali lovu nagodili se sa USKOK-om dobili po godinu dana zatvora. Onaj ko je bio ministar(Kalmeta) u to vrijeme i upravljao sa svim sretstvima znači željeznice, autoceste, pomorstvo... nema pojma o tome. Lova je nestala, suđenje je bilo.... Živjela Hrvatska. Sudija bi trebao reći u obrazloženju, pa to nije ništa novo, to je hrvastski menađment.

VL
MX
Mister X
20:55 16.11.2017.

Već smo se navikli Hrvat i što je zna se sjeti se kako su svi odmah znali bez uskoka bez optužnice bez problema cijeli sabor da se okrene protiv " lopova"Dr. Sanadera na jedan nalog odozgor . ( Hrvat jee zna se i što je !) i to bez problema nije nitko od njegovih Sabornjaka isto kao kod Staljina ili zločinca Tita stao na njegovu stranu i rekao čekajte malo čovjek nije kriv dok se ne dokaze krivica pred EU sudom# Nego je rečeno Hrvat na vrhu bio on Maršal ili Premijer ili Ministar ili je zločinac ili lopina koja zaslužuje najmanje 10 godina čučavca !!! Kod nas svaki dan Hapse -uhićuju ( od ushićenja) izvode skoro svakoga i optužuju da je prije 10 ili 15 godina pokrao ovaj narod . Ii umirovljenike ili ovaj dužnički narod sa deviznim klauzalama bez limita na visinu pljačke ( podpisujuči štetene ugovore sa stranim Bankama ( ROKHATINSKI muckalo!) i Prodajom INE ili potpisom pristankom na Arbitražu i ljubljenje Pahora !!! Rade i krade tko šta hoće i sve ostaje po starom igra bez granice . Pametni oni sami sebi naprave balkanske zakone da pametni znaju kako da stoku rokaju !!!

VL
DU
Deleted user
02:35 18.11.2017.

Tim i takovim velikim hrvatinama s figom v zepu casno bi bilo da im presudi narod i to svima na spisku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.