Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ozračje u zemlji vedro nam poručuje – dok je Božića bit će i Hrvatske!

Držim da je i potrošnja znak vjere, izraz spremnosti da se vjeri i blagdanima daje sve ono što se ne daje u drugim danima kad mukotrpno radimo i štedimo svaku lipu

Komentari 4

Avatar dras32
dras32
16:51 22.12.2017.

Slavili smo Bozic i u vrijeme komunizma, kad je bilo snijega, djed je konjima i konjskim saonicama vozio na misu. I nitko nas nije kaznkavao. Ajd odhebite vise u troskocima, ma u peteroskocima sa vasom opterecenoscu komunistickim mrakom.

VL
Avatar BosnaArgentina
BosnaArgentina
16:07 22.12.2017.

Bozic ovo, Bozic ono, ovakav, onakav pa na kraju sretni vam blagdani. Bajramski, budisticki, drzavni kakvi li?

VL
NV
NV
12:57 22.12.2017.

Komunjara Ivkošić,za sve režime spreman.

VL
PR
prajdali100
16:14 22.12.2017.

Zar i ti sine Milane !!! U srijedu 20 prosinca emitirana je povijesna "Bujica" o kojoj citava Hrvatska suti.Javno je dokumentirano Udbasko djelovanje Stjepana Mesica a sve tv kuce, novine i portali sute. Gdje ste "veliki" novinari !!!? Gdje je Hrvatska? Sram vas bilo.....pljuc.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.