Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmjena prostornog plana
Povratak na članak

Bošnjaković o navodnoj prenamjeni zemljišta: Čičak je dao svoj odgovor

Mato Čičak je dao svoj odgovor i nemam mu što dodati, on zna sve činjenice i okolnosti - rekao je Bošnjaković.

Komentari 2

LE
leftaardovska
15:15 01.10.2020.

adz lopovi

VL
LK
Lee.Kershaw
10:09 05.10.2020.

Bošnjaković ne govori istinu. Svi znamo o prenamjenama zemljišta po cijeloj RH. I u Zagrebu, na Viru... U Zagrebu u podsljemenskoj zoni bio je srušen samo jedan jedini objkt, te od Šupka i sam Rojs neku "stračaru" tada nisu bili politički podobni. Na Viru se odjednom samo zašutjelo i nije se smjelo više govoriti niti pisati. A gdje je bio urbanistički plan za slijedečih 50 godina? Iz opčine su bili zgroženi jer ništa nije odgovaralo opisanom koje se vodilo kao šuma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.