Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašao ga sin

Bošnjaci: Starac upao u stajski gnoj i poginuo

gnoj, poginuo, bošnjaci
Marko Mrkonjić/PIXSELL
09.03.2011.
u 18:00

Đuro Golubičić vjerojatno se poskliznuo na betonskom zidu i pri padu udario glavom o zid gnojišta, onesvijestio se i pao u gnoj

Đuro Golubičić (82) iz Bošnjaka nedaleko od Županje danas poslijepodne upao je u gnojište koje se nalazi nedaleko od obiteljske kuće i smrtno stradao. Nesretni je muškarac živio s dva sina i kćeri.

– U četvrtak sam namjeravao izvesti gnoj i razbacati ga po njivi prije oranja. Otac je htio pomoći pa je pošao vilama sortirati gnoj. Uvijek je to radio i nikome od ukućana nije bilo ništa čudno što se zadržao nešto duže nego obično. Kada sam se vratio s posla nešto poslije 15 sati, krenuo sam u štalu nahraniti stoku i vidio oca da leži potrbuške u gnojištu s licem u kanalu kojim otječe tekućina. Nije to dublje od 70 centimetara, ali za njega je bilo kobno – kaže sin Antun koji je pronašao mrtvog oca i pozvao policiju.

Kako se pretpostavlja, a na što upućuju i tragovi, starac se vjerojatno poskliznuo na betonskom zidu kojim je gnojište ograđeno i pri padu udario glavom u taj zid, onesvijestio se i pao u gnoj. Nitko od ukućana ili susjeda nije čuo njegovo zapomaganje. Detalji o ovoj tragediji bit će poznati nakon očevida.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije