Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osječki SDP-ovci na izbornoj konvenciji

Borzan o gradskoj blagajni: Prilikom primopredaje vlasti Bubalo je dao potpuno krive podatke

Biljana Borzan
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
02.11.2013.
u 18:36

Tihomir Jakovina o slučaju sisačke županice nije želio ništa komentirati. - Kolege će naći najbolje rješenje i treba pustiti da oni to odrade - rekao je Jakovina.

Dolazeći na izbornu konvenciju osječkog SDP-a ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina o slučaju sisačke županice nije želio ništa komentirati. 

- Kolege će naći najbolje rješenje i treba pustiti da oni to odrade - rekao je Jakovina. 

Bez komentara bila je i SDP-ova EU parlamentarka Biljana Borzan. No, na novinarski upit o stanju u gradskoj blagajni Osijeka odgovorila je kako je situacija izuzetno teška te da rade sve što je u njihovoj moći. 

- Prilikom primopredaje vlasti bivši gradonačelnik Bubalo dao je potpuno krive podatke. To mi je odmah bilo jasno jer sam bila gradska vijećnica pa poznajem situaciju što se i dokazalo. No, nastojimo da građani to ne osjete na kvaliteti usluga - odgovorila je. 

Osječku konvenciju došli su podržati i Igor Dragovan, vukovarski gradonačelnik Željko Sabo te osječki Ivica Vrkić, ali i nezavisni gradski vijećnik Anto Đapić. 

Komentara 2

TZ
Tamna zvjezda
17:20 03.11.2013.

Nekako "rano", je poćelo kukanje da je neko drugi potrošio novce iz proračuna, u ovom slučaju "gradskog". Ma istina da je "HDSSB", trošio novac, no i radilo se, i ne samo u Osijeku, no od kada je Vrkić došao, svee je stalo, samo se nastavlja "kukati", o potrošenom proračunu od strane drugih, a oni , eto "jadni", nisu znali pri preuzimanju blagajne, kakvo je stanje.

Avatar airbizz
airbizz
11:07 03.11.2013.

ako je istina to što borzan tvrdi,hoće li bubalo onda odgovarati za krivotvorene dokumente?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije