Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službeni posjet

Boris Tadić u srijedu i četvrtak u Hrvatskoj

'04.11.2010. Vukovar - Predsjednik Republike Srbije Boris Tadic i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipovic polozili su vijence i zapalili svijece na spomen obiljezju masovne grobnice na Ovcari. Ph
'Patrik Macek/PIXSELL'
22.11.2010.
u 15:43

Kako je predviđeno, Tadić će se u srijedu najprije sastati s predsjednikom Hrvatske Ivom Josipovićem, a zatim s premijerkom Jadrankom Kosor i predsjednikom Sabora Lukom Bebićem

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Boris Tadić boravit će u srijedu i četvrtak, 24. i 25. studenoga, u službenom posjetu Hrvatskoj, priopćila je press služba predsjednika, prenose mediji u Srbiji.

Kako je predviđeno, Tadić će se u srijedu najprije sastati s predsjednikom Hrvatske Ivom Josipovićem, a zatim s premijerkom Jadrankom Kosor i predsjednikom Sabora Lukom Bebićem. Istog dana, predsjednik Srbije razgovarat će u Zagrebu s predstavnicima Srpskog narodnog Vijeća i Srpskog kulturnog društva Prosvjeta.

Drugog dana posjeta, navodi se u priopćenju, predsjednici Srbije i Hrvatske obratit će se sudionicima Business foruma u Hrvatskoj gospodarskoj komori. Tadić i Josipović će potom posjetiti općinu Krnjak gdje će se susresti s predstavnicima lokalnih vlasti s područja Banije i Korduna i predstavnicima srpske zajednice.

Predsjednik Srbije i njegov domaćin posjetit će i općinu Gračac i obići Sajam ličkih proizvoda, a u selu Deringaj će se susresti s jednom povratničkom obitelji. U četvrtak popodne dvojica predsjednika posjetit će manastir Krupa.

Komentara 72

OB
-obrisani-
01:25 23.11.2010.

. Još samo, da nam Tadić još pošalje onog Mladića Ratka da ga malo damo na obradu Muslimanima u BiH pa ga poslije prodamo u Haag za 10 mio. , € ako šta ostane od njega

Avatar Chicha
Chicha
03:13 23.11.2010.

Poseta je po direktivi kao i sve prethodne. Da li vi verujete da se bilo sta odlucuje u Beogradu i Zagrebu? Oni isti sto su nas shebali sad nas i mire. Bankarski paraziti-Hazari.

DU
Deleted user
22:38 22.11.2010.

Nema druge, ili Josipović ili Tadić će se morati preseliti u jednu od država. Stalno su skupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije