Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primopredaja ministarstava
Povratak na članak

Zdravko Marić preuzeo financije, Miro Kovač vanjske poslove, a Josip Buljević obranu

Boris Lalovac ranije je najavio da je izvjesno kako će napustiti politiku i otići u privatni sektor

Komentari 28

IV
ivanlovin
10:51 23.01.2016.

Sta znaci profesionalnost i od jednog i drugog. ni jedan ni drugi kad su odlazili nisu plakali. znaju da njih svako poduzece treba i znaju da imaju znanje. Dosli sa trzista i vracaju se na trziste. a pogledajmo npr. maloo Marasa i ostale kako placu i kako su ljuti. jer ako izlete iz politike tko ce njih zaposliti. znaju oni to zato toliko kmece.

VL
ME
matija emanović
10:52 23.01.2016.

Kulturna smjena predaje vlasti, ovako bi trebalo biti stalno.

VL
TO
tolitol
10:58 23.01.2016.

Ostavlja u "nasljeđe" debelo najviši deficit proračuna u EU-u te, nakon četiri godine, za stotinjak milijardi kuna viši javni dug uz gotovo nikakav rast BDP-a. Dovoljno da čovjek zaželi da se proteklih četiri godine više nikada ne ponove.

VL
MA
Markos
11:09 23.01.2016.

JEDNI čovjek koji je normalno predao vlast sa dostojanstvom i kako bi to trebalo biti i kao što se to radi u razvijenom svijetu! Sve druge balkandurije bi trebale se zamisliti i naučiti nešto iz ovog primjera.

VL
MA
marmars
11:39 23.01.2016.

Nađe se ponetko iz oporbe tko je ima demokratske i gospodske manire, kulturu i dostojanstvo kao gospodin Lalovac. Zašto? Zato što je bio jedan od rijetki koji su eto polučili neke rezultate i što zna da će mu se vrata negdje otvoriti, i ne mora čekati novo uhljebljavanje. Ostali neka izlijevaju žuć, raspravljaju o ideologijama, dozivaju 2. svjetski rat, etiketiraju i vrijeđaju. Psi laju, karavana prolazi.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:46 23.01.2016.

Brođanin Zdravko Marić će biti dobar ministar. Mlad je i već iskusan na poslovima koje će obnašati..

VL
Avatar revelinicus
revelinicus
11:02 23.01.2016.

Lalovac je Srbin ali je čovjek kojem skidam kapu, jer se kao ministar trudio obaviti svoju dužnost što bolje zna i umije. Bez kmečanja i blaćenja suparnika čovjek ide dalje u nove izazove. Svako dobro Vam želim gospodine Lalovac!

VL
Avatar poglavito
poglavito
10:53 23.01.2016.

U šali bi se reklo da to malo liči na susret Stipetić-Bulat.

VL
PI
pidohca
11:49 23.01.2016.

gluposti govorite o zaduživanju!!!! jučer vam lipo u saboru šuker reka.godišnje za miorvine fali 17 milijardi kuna.po kojem to ključu kad se šuker zaduživa je OK, a kad se lalovac zaduživa onda je to izdaja.budimo realni,lalovac je gospodin i kad je dobiva udarce ispod pojasa(predizborna kampanja)bia je smiren,staložen...pravi čovik!!!!g.lalovac sve najbolje u budućem radu!!!

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
10:51 23.01.2016.

lale od trebinja grada, a sto ces eksperimenti su temelj moga naroda

VL
DD
dr dragon
12:05 23.01.2016.

Najbolji ministri u sdp -u su,, slucajni ministri"!? Iako sam trenutno protivnik sdp-a(zbog arogantnog Milanovica) skidam kapu Lalovcu koji je bio Hr ministar za razliku od ostalih sdp ministara koji su bili u sluzbi samo sdp-a i cuvanja guzica na foteljama!?

VL
DU
Deleted user
11:12 23.01.2016.

zanima me..gdje ce sad raditi..mali lalovac..jel u onih protiv kojih se navodno borio sa malim mirkom ili ce osnovati svoju privatnu banku..ja ga ne bi pozelio u svojoj..

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
11:56 23.01.2016.

pidohca 17 milijarda puta cetri godine jednako 68 .... rodijace gdje je nestalo ostalo?

VL
OS
osica
12:06 23.01.2016.

Jedan od rijetkih ministara u bivšoj vladi koji je kako zna reći Milanović " radio posao", u zadanim okolnostima od svih onih nesposobnih oko sebe. Ostalo ?

VL
BU
Bulaba
10:38 23.01.2016.

Bora Švajcarac odlazi u privatni sektor? Možda u neku omrznutu banku protiv kojih se kao fol borio, a stvarno se kod istih rekordno zadužio. Ili to, ili se vraća u otadžbinu u Bileću.

VL
MI
miso
12:03 23.01.2016.

''Boris Lalovac: Vjerujem da će kolega Marić nastaviti raditi za boljitak Hrvatske''. ... Neće. Radit će za ''Teva Pharmaceutical Industries Ltd. an Israeli-American multinational pharmaceutical company headquartered in Petah Tikva, Israel. It specializes primarily in generic drugs, but other business interests include active pharmaceutical ingredients and to a lesser extent proprietary pharmaceuticals. It is the largest generic drug manufacturer in the world and one of the 15 largest pharmaceutical companies worldwide. Teva's facilities are located in Israel, North America, Europe, and South America. Teva is a member of both the New York Stock Exchange and the Tel Aviv Stock Exchange'', tj. za ''Teva Pharmaceutsku industriju d.o.o. izraelsko-američku multinacionalnu farmaceutsku tvrtku sa sjedištem u Petah Tikva, Izrael. Ona je specijalizirana prvenstveno u generičkim lijekovima, ali ima i druge poslovne interese ezane uz aktivne farmaceutske sastojke i, u manjoj mjeri vlastite lijekove (Sumamed, npr. zato je morala kupiti Plivu koja ga je otkrila). To je najveći proizvođač generičkih lijekova u svijetu i jedna od 15 najvećih farmaceutskih tvrtki u svijetu. Teva objekti nalaze se u Izraelu, Sjevernoj Americi, Europi i Južnoj Americi. Teva je član i New York Stock Exchange i Tel Aviv burze''.

VL
Avatar dras32
dras32
10:52 23.01.2016.

Znam da će mi komentar biti prvi ali straga ali to na VL znači da si u pravu. Orešković se prije dva tjedna sastao sa Lalovcem i vidi čuda, novi ministar je baš onak kojeg je stari priželjkivao. Bit ćeće da je Tomici proradio čir što je morao ispunit Timu želju a ne ugnjezdit Gorana Marića.

VL
MI
miso
10:49 23.01.2016.

Lalovac je jedini u Vladi Zorana Milanovića koji je u zadnjh pola godine prije izbora radio za 'građevine'. Čudi da je SDP i tako prošao! Od Marića ne očekujem ništa poput Lalovca. Neće se za njeg ačuti. On je knjigovođa i ne pita ga se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.