Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorena Hrvatska
Povratak na članak

Boris Lalovac: Objavit ćemo poštuje li država rokove plaćanja

Lalovac je najavio da će unutar 6 mjeseci također biti uveden sustav u kojem će se moći vidjeti s kim sve država posluje

Komentari 2

HE
hercegovačkiponos
12:12 26.03.2014.

Lalovac, ti si lažljivac isto kao i tvoj šef Linić! A evo ti i dokaza. Pripadnicima HVO-a koji su otišli u mirovinu po sporazumu RH-BiH niste isplatili zaostale svote mirovina za 2007. godinu. Dakle dužni ste ljudima više od 77 godina. To će uskoro otići i u zastaru, što će biti neviđeni skandal. Kako je moguće da ljudima ne isplatite te mirovine ??? Pitate li se vi imaju li ti ljudi šta za jesti, koliko ih se ubilo zbog toga??? Užas i sramota!

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
16:59 26.03.2014.

isssss, bljedoliki zombi josipovic izgleda zastrasujuce...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.