Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje u zagrebu

Bori se za život nakon što ga je 19-godišnjak pretukao palicom

Nasilje
Arhiva Vl
25.05.2010.
u 15:45

Posvađao se s mladićevim ocem pa ga mladić napao i tukao dok je ležao na podu.

ZAGREB - Đ. R. (46) bori se za život jer ga je osumnjičeni K. F. (19) drvenom palicom više puta udario po glavi ispred kafića “Šestinski dol” u ponedjeljak u 22.20 sati.

K. F. je sa svojim ocem Đ. F. (42) toga dana pio u kafiću. Otac je u jednom trenutku izašao van gdje ga je Đ. R. optužio da mu je oštetio moped koji je parkirao ispred kafića. Posvađali su se. Zatim je došao sin i udario Đ. R. rukom u glavu. Međutim, uspjeli su se pomiriti te su se svi vratili u kafić, gdje su zajedno nastavili piti. Oštećeni je zatim negdje nestao, a vratio se držeći sačmaricu u ruci. Kada ga je mladić ugledao, dohvatio je drvenu palicu i udario ga u glavu, a napadnuti je pao. Mladić ga je još nekoliko puta na podu udario u glavu palicom, nakon čega se Đ. R. onesvijestio. K. F. je pokupio njegovu pušku, uzeo i palicu te se odvezao s prijateljem.

Policija je kasnije pronašla oružje u automobilu. Pozvana je Hitna pomoć koja je Đ. R. prevezla u KB Sestara milosrdnica gdje se bori za život. Osumnjičenom K. F. u postaji je izmjereno 1.20 promila alkohola u krvi.

Komentara 1

ZL
Zlatko72
08:31 26.05.2010.

pa dobro mu je napravo sta je trazio to je dobio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije