Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sir Christopher Clark
Povratak na članak

Borba religija za dominaciju nad javnim životom Europe najstariji je oblik političkog obračuna

Ideja kako su Rusija i Njemačka ili Rusija i Europa uvijek bile antagonizirane je nonsens. Rusi su često igrali ključnu i duboko kreativnu ulogu u Europi

Komentari 8

DU
Deleted user
14:40 19.07.2018.

Siru, malo si polupao lončiće. Borba politike za dominaciju nad religijom je najstariji je oblik ovladavanja javnim životom Europe. Očito si preskočio lekcije iz povijesti o cezaropapizmu, laičkoj investituri, a napose svog dragog kralja Henrika i predragu kraljicu Elizabetu.

VL
Avatar MK
MK
14:36 19.07.2018.

...sada se Anglo-Americki-Establishment na ovaj nacin pokusava uplesti u odnose Rusije i ostatka Europe? ...Jako interesantno! ...A zar vise nije Putin odgovoran za trovanje Skripala?

VL
FA
Fašira
14:54 19.07.2018.

Ni riječi o ulozi cionista i masona u izazivanju 1. i 2.svj. rata, o sustavnom progonu europskih židova u izrael radi uspostave cionističke države izrael.

VL
DU
Deleted user
16:54 19.07.2018.

Izvrsna Knjiga C. Clarcka, Kako je počeo prvi svj. Rat (Mjesečari). Baš je sad čitam na jednom stranom jeziku. I nije Njemačka jedini krivac za taj Rat već u velikoj mjeri i Srbija!

VL
LU
lunar777
15:31 19.07.2018.

Globalist, zato je i dobio toliko pažnje na stranicama nekad uglednog Večernjeg lista.

VL
BE
berija
22:27 19.07.2018.

A što se nas tiču titule koje u Engleskoj dodjeljuje stara Njemica? Ban Jelačić ukinuo je kmetstvo u Hrvatskoj. Sir, Parizer, Lord, Drina, Opatija...

VL
DU
Deleted user
14:57 19.07.2018.

Klerici svih vrsta su najveće zlo čovječanstva.Poistovjećuju se sa samim Bogom.Klerici gledaju samo sebe i svoj osobni interes i spremni su iči i do ratnog sukoba za svoj interes.Dokaz zadnji rat na prostoru Jugoslavije.Katolički,pravoslavni i islamski klerici imaju također svoju negativnu ulogu u ratu devedesetih.Potpirivali su najniže nacionalističke strasti do konačnog sveopćeg klanja među narodima koji su živjeli skupa i u miru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.