Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deseci ranjenih

Bombaš samoubojica raznio se u egipatskom Luxoru

Jordan Karnak
Foto: Sandra Bortek
10.06.2015.
u 11:55

Bombaš se raznio u blizini hrama Karnak, jedne od najpoznatijih egipatskih znamenitosti koju svake godine obilaze milijuni turista

Bombaš samoubojica raznio se u poznatom egipatskom turističkom odredištu Luxoru, javljaju svjetski mediji. Druga dva napadača su ubijena, a četiri osobe su ozlijeđene.

Bombaš se raznio u blizini hrama Karnak, jedne od najpoznatijih egipatskih znamenitosti koju svake godine obilaze milijuni turista.

Deseci ljudi su ozlijeđeni, a egipatski dužnosnici tvrde kako su u hramu spriječili još dva napada bombaša samoubojica koji su ubijeni.

>> Prizivni sud ukinuo presudu kojom je Hamas proglašen terorističkom organizacijom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije