Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Terorizam

Bomba je trebala eksplodirati iznad istočne obale SAD-a

Bomba
10.11.2010.
u 19:47

Bombu je pronašla britanska policija i to u pošiljci u kojoj je bio pisač, a onesposobio ju je britanski pirotehničar točno tri sata prije namještenog vremena eksplozije

Testiranjem eksplozivne naprave pronađene u teretnom zrakoplovu koji je iz Jemena letio za Sjedinjene Države utvrđeno je da je bomba trebala eksplodirati u trenutku kada zrakoplov dođe do američke istočne obale. Bombu je pronašla britanska policija i to u pošiljci u kojoj je bio pisač, a onesposobio ju je britanski pirotehničar točno tri sata prije namještenog vremena eksplozije.

Drugu ovakvu bombu pronašla je policija u Dubaiju, a obje pošiljke bile su adresirane na sinagoge u Chicagu. Odgovornost za ove neuspjele napade preuzela je Al-Qa'ida na Arapskom poluotoku.

Ključne riječi

Komentara 7

RE
rezonancija
09:49 11.11.2010.

a koliko ameri i briti ubiju dnevno civila u afganistanu i iraku o tome se ne pise...dakako oni za njih nisu ljudska bica...a ovo je bila kao \"moguca bomba\"...kao sto sam i ja letio u tome avionu

FA
faxfax
12:17 11.11.2010.

scenarij velikih da se uplase malene...Glupost kako ih na vrijeme nalaze strasno,,,,

RE
rezonancija
09:47 11.11.2010.

opet nas truju lazima...ali nece jos dugo to sigurno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije