Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema opuštanja
Povratak na članak

Liječnici dobili predah: 'Manja navala na bolnice jer se ljudi pridržavaju mjera'

Dosad su se protiv koronavirusa cijepile 20.603 osobe, a za kolektivni imunitet treba procijepiti do tri milijuna građana

Komentari 3

ME
mentar
19:57 08.01.2021.

Ajde dosta više ovih manipulacija.

VL
AA
aabbcc
22:51 08.01.2021.

Liječnici dobili predah:_To je posljedica potresa, zemljotres rastjerao koronu eto ni pola korone u medijima.

VL
PV
prcko.vita
20:13 08.01.2021.

Ja imam dokaz, mojoj obitelji je korona došla preko djece iz škole, imali smo i smrtni slučaj, zato ministru Fuchs Radovan neću nikad oprostiti i nadam se da će gorjeti u paklu, mogao je puno ranije zatvoriti škole, a pravio se pametan i lagao da je sve pod kontrolom. Prvo je bila čistačica pozitivna, pa par učiteljica, pa onda preko djece došlo do nas. Nikad oprosti to neću. Moglo se puno ranije ići na online nastavu, moglo se spasiti mnogo ljudskih života.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.