Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstečajne nagodbe
Povratak na članak

'Bolje zaštitite male vjerovnike i radnike, a uprave istražite'

Proces predstečajnih nagodbi izazvao je mnogo kontroverzi u Hrvatskoj jer mnogi smatraju kako se u njima pogoduje "podobnima" i da je previše toga ostavljeno na upravljanje državi, a premalo sudovima.

Komentari 3

KA
kafka
10:26 07.03.2014.

' ... a uprave istražite' Napokon nešto pametno! .

VL
FL
feliks.lorenz.33
18:31 31.03.2014.

Firmama koje imaju dugove prema radnicima, fondovima, poreznoj upravi i dobavljačima - ako imaju proizvode za tržište i uspješno prodaju svoje proizvode - dugove treba pretvoriti U KREDIT pod uvjetima HBOR-a uz obvezu njihova vraćanja u vidu mjesečnog vraćanja određenogg (realnog) postotka od prihoda koje na tržištu ostvaruju. Vraćanjem dugova postepeno bi vraćali u svoj posjed imovinu svoje firme, koja bi bila založena do isplate duga. Prioriteti vraćanja pojedinim vjerovnicima utvrđivao bi Trgovački sud sukladno postojećim propisima uz obvezni nadzor FINE.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:00 07.05.2014.

Ne preostaje im nista drugo nego da izmisle bonove ili kakvu ''alternativnu lokalnu monetu'', i da podijele gradjanima, penzionerima, i citavom tom bataljonu na dzavnom budzetu i drzavnom aparatu, ili samo ovima iz drzavnog aparata, u vrijednosti 10-ak posto od place, da kupuju kod ovih sta su duzni drzavi, bar kod ovih sta imaju ducane etc. valjda ima i takvih, tako da ce ovi zaraditi klijente, ujedno placati i dug drzavi, a drzava nece trositi pare iz budzeta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.