Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužba zbog prijevare

Bolesni Kalem nije došao pred Pađena

Jozo Kalem
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/2
21.03.2014.
u 19:53

Ivan Pađen Jozu Kalema tužio je i zahtjeva da mu isplati 4,27 milijuna kuna za dionice IGM-a

Premda su se u sudnici riječkog Općinskog suda trebali suočiti riječki poduzetnik Jozo Kalem, protiv kojega je nedavno podignuta optužnica zbog prijevare u gospodarskom poslovanju teške 103 milijuna kuna na štetu IGM Tounja, i bivši vlasnik te tvrtke Ivan Pađen koji je Kalema tužio i zahtjeva da mu isplati 4,27 milijuna kuna za dionice IGM-a te nadoknadi štetu od 8,5 milijuna kuna zbog neispunjenja ugovora o prodaji tih dionica, tužitelj Pađen i tuženi Kalem nisu se susreli.

Riječki poduzetnik trebao je biti saslušan, no zbog bolesti nije mogao doći. Ovaj je postupak pokrenut još 2010., a sporni ugovor potpisan je u rujnu 2009.

>>Linićevom prijatelju Kalemu na autocesti oduzeli pištolj i streljivo

Komentara 4

Avatar bolix
bolix
13:06 23.03.2014.

Bolestan guzicu moju. Vidio ga jučer u njegovom novom audiu ( to mu je vec 5) kako telefonira dok vozi . I tako vječito. Nikad ga nisam vidio bez mobitela a vidim ga često. Dakle morao je vjerojatno do prijatelju da mu ispise potvrdu da je kao bolestan da sudu opravda nedolazak. PA jel taj nas sud toliko inertan a zakoni tako jadni. PA u americi te dovuku u kolicima ako si bolestan. Samo kod nas tako traje do 10 godina. PA normalo kad su zakoni doneseni da bi se stitili debele guzice. fuj mamu vam svima

JS
ja sam gladan
10:03 22.03.2014.

Čudo jedno! Kad trpa lovu u svoju vreću, zdrav je kao dren. Čim ga prokuže, mam mu je zdravlje ugroženo!

Avatar gladnijura
gladnijura
07:46 22.03.2014.

Sve to jako smrdi na namještaljke. Sud se vuče od 2010.-e a u igri je 4,27 Mkn. Za koga je to mala lova? A onaj koji tuži je stalno bolestan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije