Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utjecaj na svjedoke

Bojanu Milkoviću mjesec dana istražnog zatvora

milkovic
Davor Puklavec/Pixsell
26.03.2011.
u 13:38

Milković je uhićen zbog sumnje u višestruka kaznena djela primanja mita, navodno iz vremena dok je bio na čelu kompanije Crosco, članice Ina Grupe.

Zbog mogućnosti od utjecaja na svjedoke istražni je sudac zagrebačkog Županijskog suda odredio istražni zatvor Bojanu Milkoviću, izvršnome direktoru Ine.

Milković je uhićen u petak  zbog sumnje u višestruka kaznena djela primanja mita, navodno iz vremena dok je bio na čelu kompanije Crosco, članice Ina Grupe.

Osumnjičen je i Miroslav Pacak, bivši zaposlenik Crosca. Njih su dvojica navodno uzela višemilijunske iznose mita od izvođača radova na naftnim platformama.

>>Izvršni direktor Ine Bojan Milković uhićen zbog primanja mita

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mamba64
17:57 26.03.2011.

Šta će Milkoviću zatvor.jednostavnije i jeftinije je metak u ćelenku neka lopuže nema.

DE
denderi
23:30 26.03.2011.

parodija nad parodijama ,advokat ovog okrivljenika traži da njegov klijent bude u kučnom pritvoru ,a ne u rementincu jer navodno ambijent to jest boja zidova i posteljina ne odgovara njegovom klijentu....briga o čovjeku mora biti na prvom mjestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije