Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao dva promila

BMW-om namjerno na pješake, ubio šest osoba

Nesreća poljska
Foto: Youtube Screenshot
1/3
02.01.2014.
u 09:56

Pijani 26-godišnjak uletio je na Novu godinu u pješačku zonu i "pokosio" pješake, među kojima i policajca s obitelji i prijateljima, u baltičkom mjestu Kamien Pomorski. Nagađa se da je to učinio svjesno.

U poljskom mjestu Kamien Pomorski na Baltiku, uz granicu s Njemačkom, na samu je Novu godinu 26-godišnji vozač BMW-a u punoj brzini dojurio na pješačku stazu i ubio šestero ljudi, među kojima i jednog policajaca, njegovu suprugu i sina te njihove prijatelje.

Do nesreće je došlo, prema pisanju portala Super Express, kad je vozač u ulici Szczecin autom naglo uletio među pješake koji su mirno hodali te ih jednostavno srušio, a od siline udara tijela su posvuda razbacana. Dvoje ljudi ozlijeđeno je, a unesrećenima su u pomoć priskočili policija, vatrogasci i hitna pomoć.

Prema policijskim informacijama, pomahnitali vozač bio je pijan, s dva promila alkohola u krvi i već je više puta vozio u alkoholiziranom stanju. Navodno se prije nesreće posvađao sa ženom i nakon toga je svjesno autom išao na pješake.

Ova nesreća, prema vrsti automobila, jurnjavi i znatnoj alkoholiziranosti vozača, jako podsjeća na onu 1. kolovoza 2007., kad je Hrvoje Žužić, sin ovih dana uhićenog tajkuna Željka Žužića, autom ubio Ružicu Pavić (19) i teško ozlijedio njenog dečka Hrvoja Matijašića.

Stop obijesnoj vožnji: Za 100 km/h u naselju do 3 godine zatvora

 

Komentara 2

NE
neboiznadzagreba
13:12 02.01.2014.

... a završetak članka , po nepotrebnoj usporedbi, prizemnom novinarstvu i poticanju negativnih strasti , jako podsjeća na hajku .

Avatar morski covik 3
morski covik 3
12:55 02.01.2014.

Vozaci BMW-a su opasnost na cesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije