Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako spasiti blokirane građane?
Povratak na članak

Agencija za naplatu: Realno je da neke dugove nećemo nikada naplatiti

Sudionici okruglog stola o blokiranima bili su Goran Gazivoda, Marica Dusper, Tanja Miljanić Presečki, Goran Aleksić i Zdenko Adrović. Ideja za rješavanje blokiranih je model javno-privatnog partnerstva koji uključuje tvrtku za otkup i restrukturiranje duga

Komentari 7

DU
Deleted user
20:33 07.04.2017.

PPa jednostavno ; Lex-građanikusom-dužnikusom. Donijeti zakon po hitnom postupku jer ipak se tu radi o stotinama tisuća ljudi, pa još članova obitelji, jamaca, drastičnog pada potrošnje tih dužnika i jamaca te snažnog utjecaja na pad BDP. Pod hitno zakon. Potom svi dužnici mogu izjaviti kako su ponosni jer sve stečeno, zarađeno ...ostavljaju Domovini.

VL
DO
dobarsavjet
20:36 07.04.2017.

Dug treba platiti, a netreba lihvarske kamate. Ukupni dug blokiranih je upola manja nego što je Todorić poklonio voljenoj državi, a država velikodušno prihvatila, jer zna da će to građani platiti.

VL
DO
dobarsavjet
07:20 08.04.2017.

Evo ovako stvari stoje: banka potražuje 20 000 tisuća kuna, pa preuzme dug Hanžeković pa taj isti dug naraste na 90 000 kuna plus kamate. To je problem što država šuti i javno podržava lihvare, onda se čudi što se dogodi lex Todorić. Ako takve stvari ne riješi uskoro ćemo svi biti lex.

VL
ME
matija emanović
20:23 07.04.2017.

A zasto sa taj stol nije sjela i udruga Blokirani. U vecini su sjedili ljudi iz legalnih kriminalnih organizacija t j. Banaka

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:17 08.04.2017.

Kako ne razumite, taj novac sa kojim banke rade je vaš novac, država se zadužila u vaše ime i podijelila taj novac bankama da vas kamatare, a to znači da su banke samo posrednici a vrh piramide je vlast, tj lažna vlast za koju vi mislite da vam želi dobro a ta vlast vas u biti kamatari, duga priča al razumičete.

VL
DU
Deleted user
20:26 07.04.2017.

Gospodo ja placam moj kredit, redovito. Otisao sam u emigraciju da ga jos lakse servisiram. Trebali ste kao ja pokrit se dekom koliku imate a gledao sam vas u Škz CH kako tudji novac uzimate.

VL
SA
sasaradic1943
18:00 08.04.2017.

FINA je jače oružje od policije i vojske za protjerivanje - policija dnevno može provesti limitirani broj deložacija a FINA je ipak efikasnija u borbi protiv jugonostalgičara i ostalih mješanaca. Ekonomsko čišćenje terena je efikasnije od etničkog a to jee nužno da bi borba protiv obnove Jugoslavije bila uspješna. Narode bivše Jugoslavije ništa nije vezalo a kad se završi ekonomsko čišćenje terena onda ćemo osigurati ulazak u EU za sve narode i narodnosti pa će svi zajedno iz YU otići u EU. Nema šanse da se EU raspadne jel tamo svi govore istim jezikom i povijesno se razumiju puno bolje nego južni slaveni. #izpobjedeublagostanje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.