Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se prva obljetnica
Povratak na članak

Profesor izračunao koliko je uvođenje eura utjecalo na inflaciju

Od rujna 2022. do kraja ove godine na snazi je i obaveza dvojnog iskazivanja cijena - u kunama i eurima. Iako se brojni građani žale da se još nisu naviknuli na novu valutu, a udruge potrošača traže produljenje te obaveze, ministar financija Marko Primorac je nedavno ponovio da ono nije potrebno

Komentari 3

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
12:48 23.12.2023.

Trgovački lanci i dobovljači su se udružili u kartel i oni su najviše profitirali.Vrhunski su odradili posao za sebe.Čak je i turizam podbacio zbog skupe hrane, pa su domaćini poćeli rušiti cijene smještaja.Stranci su bili šokirani cijenama hrane u trgovačkimim centrima jer je sve bilo skuplje nego u Njemačkoj.Pitali su se pa dobro kolike su vam ovdje plaće da ovo možete izdržati.Uglavnom je kartel odlično odradio posao baš me zanima na kraju godine kolki je njihov profit i koliko su svojim radnicima osim menadžerima digli plaće, napišite nešto o tome :) Dok nekom ne smrkne , drugom ne svane !

VL
UJ
ujko41
12:46 23.12.2023.

A zašto onda u Češkoj npr.pivo u gostioni Košta 29čkr,akod nas berem,dvostruko .A o Poljskoj da ne govorimo,cjene su od 30-50 posto niže.

VL
Avatar southman
southman
10:29 23.12.2023.

Nakon iducih izbora ce HR dosegnuti A kreditni rejting.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.