Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trgovački centar

Bliži se otvorenje City Colosseuma u Slavonskom Brodu

City Colosseum (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
24.01.2013.
u 21:03

Ukupna investicija vrijedna je 50 milijuna eura i jedna od najvećih investicija koja će ove godine biti realizirana u Hrvatskoj, a Brođanima će omogućiti 350 novih radnih mjesta.

SLAVONSKI BROD - City Colosseum, najveći i najmoderniji trgovačko-zabavni centar u Slavonskom Brodu trebao bi biti dovršen za otprilike mjesec dana, a svečano otvorenje planira se 28.veljače 2013.godine. Građevinski radovi na izgradnji centra privode se kraju. Ovih je dana u tijeku uređenje i opremanje unutrašnjosti, završni radovi na uređenju parkirališta za vozila, te prilaznih cesta i velikog rotora ispred zgrade centra. Ukupna investicija vrijedna je 50 milijuna eura i jedna od najvećih investicija koja će ove godine biti realizirana u Hrvatskoj, a Brođanima će omogućiti 350 novih radnih mjesta. Prestižni brendovi već su zakupili veće prostore, a za preostale vlada velik interes domaćih trgovaca i obrtnika. Centar se prostire na 23.200 četvornih metara poslovnih prostora, atraktivnih šetnica, kino dvorana, ugostiteljskih objekata i prodavaonica. Podzemna garaža budućeg City Colosseuma moći će primiti 400 osobnih vozila, a vanjsko parkiralište 600.

Unatoč ekonomskoj krizi investitori nisu odgodili gradnju za neka bolja vremena, a ciljaju na kupce iz regije u radijusu do sto kilometara. Obzirom na blizinu granice namjera im je ponuditi proizvode koji će cijenama privući i kupce iz Bosne i Hercegovine. Potpunom izgradnjom City parka, koji u okruženju City Colosseuma predviđa i izgradnju još niza drugih trgovina i restoran McDonaldsa, investitori planiraju privući i do 8 milijuna kupaca godišnje. Brođani se raduju otvorenju nekoliko manjih i većih CineStar Multiplex kino dvorana koje će biti smjestene na trećoj etaži Centra, pa u kino više neće morati u Zagreb ili Osijek.

Komentara 1

PE
pelinkovac
21:48 24.01.2013.

koje pranje para ........otvara se radna mjesta ???trgovina,preko bosna,kupujemo sve tamo,od cigara do goriva i kruha..pola Broda se oblaci u Bosanskom Brodu a pola na Arizoni..ovo je jedino dobro sto ce onaj zapusteni ulaz u Brod od strane granicnog prijelaza bar popunit sa ovom halom,a drugo nista,tko danas ima para da ide u multiplex kina i kupuje majce u Zari??majka bosna i dalje za sve,od kruha do cigara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije