Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeni posjet

Srpski mediji: Predsjednica Kolinda u svibnju stiže u Srbiju

Aleksandar Vučić i Kolinda Grabar Kitarović
Foto: HINA/PIXSELL
21.02.2015.
u 09:14

Prema pisanju Blica, Grabar-Kitarović se s premijerom Aleksandrom Vučićem o posjetu Srbiji dogovorila tijekom susreta nakon njezine inauguracije u Zagrebu.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svibnju bi trebala doći u službeni posjet Srbiji, piše srbijanski Blic pozivajući se na diplomatske izvore.

Prema pisanju Blica, Grabar-Kitarović se s premijerom Aleksandrom Vučićem o posjetu Srbiji dogovorila tijekom susreta nakon njezine inauguracije u Zagrebu.

- Prihvatila je poziv srpskog premijera, ali je navela da se prvo mora uhodati u nove dužnosti i da mora pričekati da se u Zagrebu donese odluka o datumu raspisivanja parlamentarnih izbora, odnosno hoće li oni biti krajem ove ili početkom sljedeće godine - navodi Blic izjave svojih sugovornika.

Prema tim informacijama Grabar-Kitarović će prije Srbije službeno posjetiti Sarajevo, a detalji posjete trebali bi biti dogovoreni tijekom susreta šefova diplomacije Ivice Dačića i Vesne Pusić 11. ožujka u Zagrebu.

>> Milanović ne želi raditi spektakl i ispijati kave na Pantovčaku

Komentara 82

Avatar mali_Radojica- hibridni ratnik
mali_Radojica- hibridni ratnik
10:56 21.02.2015.

Zamišljam:Kolinda na prijemu kod Tome Grobara, između kurtoazne razmene reči,sa interesovanjem gleda njegove,od silnog pečenja rakije,žuljevite ruke i misli (kao Štefica Cvek) u sebi: "Gospode,tak' je velik"! :-)

Avatar mirica19
mirica19
10:35 21.02.2015.

Previše je otvorenih pitanja koja se moraju rješavati, ne vidim razlog zašto bi se to i dalje guralo pod tepih. U ovome Kolindu podržavav potpuno.

MA
Malenkost
10:39 21.02.2015.

Ah jedva čekam viditi (čo)Kolindu kako lomi Hleb i umače ga u So a još jon stavit i šajkaču najlepše što si mogu zamisliti. Koja bi to lepa bila Fotografija. Jest bome!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije