Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaštićeni hrvatski proizvod
Povratak na članak

Bjelovarski kvargl posljednji je naš proizvod koji je dobio europsku zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla

Prije pet godina dobili smo prvi proizvod zaštićena na razini Europske unije

Komentari 1

SI
sisavac
07:18 24.06.2020.

uh, velika je to proizvodnja, jedna kumica s placa, to je baš proizvod za napasti eu tržište sa 500 mil gladnih usta. kvargl, prgica, svejedno, kad ste zadnji put to kupili i jeli? imate u dućanima, ja moram priznati da nikad nisam vidio da bi to netko u kolica stavljao. meni je fino, par put godišnje pojedem, ali... kao i ribe, ni dalmatinci ne jedu nešto ribu, kamoli kontinent. mi volimo konkretne stvari, svinja, govedo, kokoš.... što bismo još mogli zaštititi, tj. prisvojiti.... slovenci su ajvar, mi bi mogli nešto.. ćevape? :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.