Bjelovarski kvargl posljednji je naš proizvod koji je dobio europsku zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla
Prije pet godina dobili smo prvi proizvod zaštićena na razini Europske unije
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
uh, velika je to proizvodnja, jedna kumica s placa, to je baš proizvod za napasti eu tržište sa 500 mil gladnih usta. kvargl, prgica, svejedno, kad ste zadnji put to kupili i jeli? imate u dućanima, ja moram priznati da nikad nisam vidio da bi to netko u kolica stavljao. meni je fino, par put godišnje pojedem, ali... kao i ribe, ni dalmatinci ne jedu nešto ribu, kamoli kontinent. mi volimo konkretne stvari, svinja, govedo, kokoš.... što bismo još mogli zaštititi, tj. prisvojiti.... slovenci su ajvar, mi bi mogli nešto.. ćevape? :)