Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na pružnom prijelazu
Povratak na članak

Stravična nesreća u Bjelovaru: Jedna osoba poginula u naletu vlaka na kombi

U vlaku nema ozlijeđenih putnika, kaže se u priopćenju HŽ-a

Komentari 12

BJ
Bjelovar112
15:44 28.12.2015.

alo novinari kakav je ovo površni tekst ? Dok ste imali dopisništvo imali ste i dobre članke ! Radi se o rampi koja u zadnje vrijeme NE radi ispravno . No kako god da rampa radi raskršća ,pruzne prelaze treba prolaziti sa oprezom dakle smanjiti brzinu osobno na svakom prelazu u Bjelovaru koji ima i koji nema rampu prikocim prvenstveno poradi sebe a ne da slučajno ne bi vlak oštetio . Cesta je skliska pogotovo na prelazima i vozač da je imao više iskustva i poznaje ovo se ne bi desilo . Hebo ostetu poslije nesreće i nečiju odgovornost što mi znači da je netko kriv ako ja stradam ?

VL
DU
Deleted user
17:41 28.12.2015.

Od kada to vlakovi silaze s tračnica i nalijeću na cestovna vozila? Prava istina je to da je cestovno vozilo zbog vozačeva neopreznosati ili nesmotrrenosti podletjelo pod vlak. Nikada ništa nećete načiti.

VL
BH
biserka halas
16:22 29.12.2015.

Kad se nesreca dogodi svi onda trazite krive :rampa ne radi, zarulja , pregorila ,magla sklisko100 razlicite varijancije treba drzava da plati posto rampa nije bilau ispravnom stanju. A niko ne kaze da je vozac kriv vozio I nije prebrzoo nije postovo propisne znakove na slici se vide I znakovi I ograde pa taj vozac da nije imao vozacku dozvolu I da je postovao propise to se ne bi dogodilo a sad sta je tu je dajte vozaci I pjesaci vec jednom postujte zakon I propise

VL
BH
biserka halas
16:26 29.12.2015.

U ovakim nesrecama kriv je vozac da je smnjio brzinu sto pogledo levo I desno izbegao bi nesrcu je dobro se vidi pruga I ako rapa ne radi ili radi vozac mora postovati saobracajne znakove amen zato postoji zakon

VL
MS
mare_split
22:26 28.12.2015.

'Mare' ZNA 'zašto se vlak nije zaustavio'! Reći će vam: jer je šire područje Bjelovara, 1945., prokleo jedan Rudek, nekad vlasnik mondenih bjelovarskih toplica (danas ruševine i dom lopova lovaca!) koje su mu oteli 'antifašisti'! Prije nego se je UBIO prekleo je Bjelovar sve dok 'mu se' (nemoguće! Možda nasljednicima? Ima li ih?) ne vrati njegovo! ... Koliko znam to nije učinjeno, a da li se vodi neki spor na sudu to ne znam! Znam da je statistika nesreća sa smrtnim posljedicama na području Bjelovara porazna i u 'porastu'! ... Da, zaboravih reći možda najvažnije: dvije mlade djevojke iz Rudekove POZNATE obitelji silovane su i ubijene ... (negdje 1943.) ... Vjerujete li u prokeltstvo Istine? ... Možda je sve tek 'legenda'!

VL
IV
Ivanveliki
01:33 29.12.2015.

Rampa mora garantirati siguran prijelaz preko pruge. Na pocetku duzine zaustavnog puta vlaka postoji signal koji javlja ako rampa nije spustena i duzan je kociti ako nema signal da je spustena. E sad jedino ne znam postoji li rampa na tom prijelazu?

VL
OS
osica
19:08 28.12.2015.

Negdje sam čula vijest da je "rampa u kvaru i da je trebala biti uskoro popravljena" ? Ako je to istina, onda ovo ide na dušu ministru prometa ..... Pitanje, je li bila oznaka povećane opasnosti na otvorenom a tehničkinički nezaštićenom prijelazu ? Zastradale nesretnike prekasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.