Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESNA PRIČA
Povratak na članak

Bivši suprug skoro ju je ubio, a sada izlazi iz zatvora: Centar joj kao pomoć želi uzeti djecu?

- Prekjučer je bio nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Svima puna usta osude, promjene zakona, strožih mjera... U stvarnom se životu događa ovo. Možemo li spasiti jednu zenu za početak? - pita se novinarka Ivana Paradžiković

Komentari 3

Avatar urok_eye
urok_eye
11:11 24.09.2022.

Strašno! To se zbilja zove nebriga i sustav koji melje naslijepo... 🤨

VL
DO
doberdedec
10:33 24.09.2022.

Očiti primjer, nesposobnih i neškolovanih u sustavu soc.skrbi-čitaj uhljeba. Treba njima takvima dati otkaze i oduzeti djecu. Da se djeca zaštite od nesposobnih roditelja.

VL
LI
liliZG
20:12 24.09.2022.

sustav socijalne skrbi treba ukinuti,.....povijest je pokazala da ničemu ne služi , naprotiv,... ako normalnim ljudima mogu zagorčati život ,...sigurno će u tome uspjeti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.