Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef logora
Povratak na članak

Bivši šef KOS-a Aleksandar Vasiljević na sudu u Osijeku osuđen na 20 godina zatvora

Bivši šef jugoslavenske vojne Kontraobavještajne službe (KOS) Aleksandar Vasiljević u ponedjeljak je na osječkom Županijskom sudu osuđen na 20 godina zatvora. Teretilo ga se za zločine počinjene u vrijeme oružanog sukoba na teritoriju Republike Hrvatske.

Komentari 7

FR
franjo
15:23 20.03.2023.

Sad neka ga Vučić izruči ili da Hrvatska blokira sve pregovore sa Srbijom oko ulaska ili bilo koje pomoći prema njima.

VL
PA
Pahor
16:29 20.03.2023.

Dobro da nisu cekali da prvo umre.

VL
DU
Deleted user
15:22 20.03.2023.

Kako je KOS "dirigirao" tzv. spontanom pobunom srpske manjine u RH je najbolje razvidno u filmu Jedinica (ima na YT) gdje su žuto zaokruženi njihovi zaposlenici na čelu pobunjeničkih skupina, a kako je riječ o koprodukciji Vreme/B92, nema govora da bi to bila neka hrv. namještaljka ili što već...

VL
GO
goran2hr
15:08 20.03.2023.

Ima li tko pametan da zaustavi ta suđenja u odsutnosti. Koje trošenje novca i vremena. Znači šanse da taj lik bude u hrvatskom zatvoru, su manje od minimalnih + plus, ako bi ikada nekako dospio u ruke "našeg" pravosuđa, imao bi pravo na ponovno suđenje. A na ponovnom suđenju "naše" pravosuđe bi ga oslobodilo + onda ga čeka odšteta i fotelja u Saboru...

VL
HE
Herceg56
16:00 20.03.2023.

Samo 20 godina?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.