Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lakše se diše
Povratak na članak

Bivši radnici Željezare žele da ih novi vlasnik što prije zaposli

Vijest o kupnji Željezare s olakšanjem je dočekana u županijskoj i gradskoj upravi. Osim što bi se smanjio broj nezaposlenih, obnovom rada bitno bi se promijenila ekonomska slika regije

Komentari 3

DU
Dudek
09:13 06.06.2012.

Jeli Hvatska postala pogrebno poduzeće? Zar nitko od naši nema sposobnosti voditi stručno jednu firmu. Brodogeadnja, željezare i da ih ne nabrajam? Naši odma za par mijeseci žele postati kapitalisti. To je znak lopovluka gdje je politika glavni nositelj kriminala.a. To je moje osobno razmišljanje. Znaju samo prodati a njima su njihova primanja sigurna.

VL
MI
mihan
10:11 06.06.2012.

nekada je zeljezara uposljavala par tisuca radnika a sada nije u mogucnosti ni par stotina..toliko o sposobnostima.....i gospodarstva i politike...

VL
IB
istina_boli
12:05 06.06.2012.

Nadajte se poslu, nadajte. U Sisku se poslovi dobivaju samo preko veze i podmicivanjem. Plati pa klati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.