Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ašraf Gani
Povratak na članak

Bivši predsjednik Afganistana ispričao se zbog bijega: To je bila najteža odluka

Gani je iznenada napustio Afganistan dok su 15. kolovoza talibanski militantni napredovali prema Kabulu.

Komentari 4

SO
Sir Oliver
12:19 09.09.2021.

Da, to je bio jedini nacin da spasi svoju guzicu. I da usput ponese pun avion zlata i dolara....

VL
MX
Mister X
14:07 09.09.2021.

Može dečki pametni i minus smo napiši za koju neistinu ! hvala ...

VL
MX
Mister X
09:06 09.09.2021.

Bivši predsjednik Afganistana ispričao se zbog bijega: To je bila najteža odluka,,, Shvatite Nakon stradnja moga naroda kroz ne slobodu okupaciju smrt nesmijem ni reči javno; Nakon masovnog slanaja alahu naših domoljuba -Branitelja -Teritorijalista i 30 puta više nevinog narodaoda civila starci djeca . Nakon terora ala korona stalne kontrole i propisi nema Burke da okupator može da gleda cure i destine tisuća udovica poginulig Afganistanaca , Sada masa sa malom djeco bez hranitelja naklon toliko godina i konačno pametne odluke okupatora . Pitali smo se dali je pametno učiniti predloženi susgerirani građanski bratoubilački rat. Pa da ne smo okupator završi u Hagu za počinjene zločine nego i mi kao krivci za zločine !Ne hvala draga vam demonkracijo .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.