Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POKLADNOM JAHANJU

Bivši požeški župan pao s konja i završio u bolnici: 'Malo boli, ali proći će'

Alojz Tomašević
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
19.02.2023.
u 18:56

Alojz Tomašević je sudjelovao u pokladnom jahanju u Zagrađu nedaleko od Požege

Bivši HDZ-ov župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević ozlijeđen je u subotu nakon što je pao s konja, doznaju 24 sata. Tomašević je sudjelovao u pokladnom jahanju u Zagrađu nedaleko od Požege. Konj se u jednom trenutku propeo, zbacio ga iz sedla, a potom se srušio na njega.

- Vjerojatno sutra izlazim iz bolnice. Malo boli, ali proći će. To je moj konj i vjerojatno se nešto prepao. Ali dobro smo i on i ja - rekao je kratko bivši požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji je nakon nesreće zadržan na odjelu traumatologije.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
19:33 19.02.2023.

Šteta konja........

DU
Deleted user
20:09 19.02.2023.

Nadam se da je konj dobro.

DU
Deleted user
20:47 19.02.2023.

Jel to onaj što je mlatio svoju ženu? Bijednik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije