Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igre na sreću

Bivši policajac varao na ruletu i "dignuo" 42.000 kuna

policija
Arhivska fotografija
08.04.2010.
u 15:42

Siniša Zorić izazvao je poremećaj u radu elektroničkog ruleta mehaničkim putem tako da je uređaj registrirao dobitak, a novac je Zoriću i isplaćen.

Zadarska policija završila je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim Sinišom Zorićem sa zadarskog područja, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo prijevare.

Utvrđeno je da je Zorić tijekom vikenda u automat-klubu Zadar 3 u Ulici Andrije Hebranga poremetio rad elektroničkog ruleta. Učinio je to mehaničkim putem tako da je uređaj registrirao dobitak koji mu je potom i isplaćen.

Vlasnici kluba štetu su procijenili na oko 42.000 kuna.

Inače, Siniša Zorić bivši je policajac PU zadarske koji je 2001. godine nečasno otpušten iz službe. Već je i prijavljivan zbog više kaznenih djela.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar sebastian
sebastian
07:40 09.04.2010.

Umjesto da automat-klubovi varaju igrace, sad je jedanput obratno, kako bi bilo da tuze vlasnike tih klubova radi manipuliranja automata i premalu isplatu i varanje igraca ??????

ZL
Zlatko72
09:06 09.04.2010.

te varalice treba sve pozatvarati sto imaju automat klub jel oni su naucili da dobijaju a nikad da izgube treba vise kontrole nad njima jel ti aparati su namjesteni tako da stalno su u plusu a ne u minusu ee u minusu e sada je jedan dobio i trebobi da vrati novce ma zamisli kako je taj gazda pametan da nije bio policajac onda bi mu na silu uzeli novce pa bi rekli da je doso pljackati mudrijasi ti sefovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije