Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
letjelice neljudskog podrijetla
Povratak na članak

Bivši obavještajac prozvao američku vladu: Tvrdi da skrivaju izvanzemaljska vozila

David Grusch kazao je da je američka vlada desetljećima nalazila fragmente neljudskih letjelica, a u nekim slučajevima čak i cijele. Analizom je, kako je naveo, utvrđeno postojanje materijala "egzotičnog porijekla"

Komentari 7

GM
gmižić
18:56 07.06.2023.

Vanzemaljci će za početak učiniti sve religije suvišnim i nepotrebnim....

VL
ZI
zinegoid
07:18 08.06.2023.

dugogodišnja taktika toplo, hladno je učinila da ljudska vrsta po ovom pitanju postane skeptična... uostalom ograničeni ljudski um ne može ni prihvatiti činjenicu postojanja, tako da će se svatko tko tvrdi da je vidio biti ismijan..

VL
FA
Fake
20:53 07.06.2023.

"neljudskih letjelica"?! To je to, vrh.

VL
DU
Deleted user
19:21 07.06.2023.

Pogrešno. Ne skrivaju ameri tajne, već ih Vanzemaljci prate. Tko to ne zna, nije ni važno, naš život je kratak. Mogu nas očistiti u roku nanosekunde, ali to im nije cilj. Cilj je spasiti zemlju, kao jednu oazu u nepreglednom svemiru i naravno neke "normalne" zemljane. George Lucas i Gene Roddenberry su proroci.

VL
Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
21:12 07.06.2023.

1. Nismo sami, 2. posvajanja u DR Kongu su zakonita

VL
FE
felix56
01:34 08.06.2023.

Ovo je vijest iz naftalina. Tko je ovaj lik? Ovaj Dejvid Gruč je umjetnik u "otkrivanju rupe u saksiji". Sapienti sat...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.