Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI MINISTAR EKSKLUZIVNO ZA VEČERNJI

Zdravko Marić otkrio ekonomska očekivanja u 2024.: Za Hrvatsku bi moglo biti i dobrih vijesti

24.12.2023.
u 18:18

Postoji značajno više negativnih rizika za nadolazeće gospodarske izglede, nego pozitivnih. Dobro je ipak što će globalno usporavanje gospodarskog rasta biti manje intenzivno nego ove godine

Komentara 11

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:45 24.12.2023.

Za obične ljude je obično sve lošije. Tko god živi od plaće samo živi gore i gore neovisno što kažu ekonomski pokazatelji na globalnom ili nacionalnom nivou.

IC
ICCO
18:24 24.12.2023.

Ne postoje pozitivni i negativni rizici. Samo rizik i šansa ili prilika.

KA
karijes
14:47 25.12.2023.

Marić se dokazao kao sposoban ministar, vrlo pametan, pošten... bilo bi dobro da se kandidira za predsjednika Hrvatske, da nakon komunjarskog trojca imamo pravog predsjednika Hrvata kojeg nije odgajala partija, koji nije sin komunističkih zločinaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije