Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lokalni izbori

Bivši gradonačelnik Kutjeva Pavković lovi četvrti mandat

pavković
Duško Mirković/Pixsell
12.04.2013.
u 14:26

Kandidat za njegovog zamjenika je građevinski poduzetnik iz Bekteža Stipo Lučić, a kampanju će organizirati Pavkovićeva supruga Višnja.

Svoju kandidaturu za gradonačelnilčku funkciju Kutjeva sa nezavisnom listom najavio je dipl. ing. Ante Pavković, koji je tu funkciju obavljao u tri mandata (1993.-1997., te 2001.-2009. godine). Kandidat za njegovog zamjenika je građevinski poduzetnik iz Bekteža Stipo Lučić, a kampanju će organizirati Pavkovićeva supruga Višnja.

Cilj nam je zaustaviti zaostanje kutjevačkog kraja, otvorit ćemo se za dijalog sa svim strukturama i na svim razinama, dati naglasak na ulaganja u razvoj, ojačati ulogu mjesnih odbora i podizati razinu poznatih manifestacija - kazao je Pavković.

Dodaje da će na listi biti stručni i kompetentni ljudi, a postoji mogućnost da se dio njihovih kandidata uključi na neku listu na razni Požeško-slavonske županije.

- Želim da zajedno pokrenemo Kutjevo i napravimo više nego do sada - rekao je Stipo Lučić.

Rečeno je da je za vrijeme Pavkovićeve vladavine Kutjevo dobilo status grada, izgrađena je poduzetnička zona, uređen središnji Trg graševine...

>>\'U Vukovaru birački popisi gotovo isti, i dalje tisuće lažnih birača\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije