Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazna 10 mjeseci
Povratak na članak

Bivši gradonačelnik Đakova kriv za krivotvorenje isprave

Zoranu Vinkoviću rad za opće dobro zbog malverzacija oko zakupa zemljišta

Komentari 7

OB
ObrenM
19:28 22.10.2018.

Iz koje je stranke,jeli Zna se?

VL
Avatar anlaser
anlaser
17:24 22.10.2018.

Kakav nesebičan čovjek ,političar ,Hrvat ,ljudina ali zašto ne sjedi u zatvoru gdje je kriminalcima mjesto ?

VL
MI
miholjčan
14:37 22.10.2018.

Sramota kakvi su nam zakoni, pa krivotvoritelji i lažovi rade za opće dobro i još nakon toga se mogu kandidirati za javne dužnosti.

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
13:45 22.10.2018.

Bivši gradonačelnik Đakova pravi hrvat kriv za krivotvorenje isprave

VL
WW
wwwcro
20:05 22.10.2018.

HDZ i SDP kriminalci nas kradu već 27 godina. Dosta nam je tih lopova.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:19 22.10.2018.

O dobri naš Hrvatski Bože sidji pa vidji kako se domoljubna grla dvonožnih glodara iz tvojeg najvjernijeg stada proganjaju od države na njihovoj rodnoj grudi gore nego što nego to čini Nečastivi sa griješnim dušama, otpadnicima iz tvojeg stada. Nisu valjda zaslužni vjerodomoljubi krvarili svoje gaće da bi njihovi dični potomci zbog svojih dobročina gulili krompir uz Caritasove kazane. Nema drugoga nego da poguraš ustavni zakon, koji je naš, a svjetski ustavni sudac i teoretičar Vice Vukojević predlagao bez uspjeha, a to da se vjerodomoljubni osloboditelji i branitelji imaju eskulpirati od odgovornosti i kazne za sva kaznena i druga nezakonita djela počinjena prije, za vrijeme i nakon Domovinskog rata. Prema njihovim nemjerljivim zaslugama za tvoje najvjjernije stado dvonožnih papkara i kopitara, je svako zlodjelo luk i voda, država ne umije iste cijeniti i odmjeniti, pa je normalno da se ovi služe samopomoćju, jer im je ugrožen goli život.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.