Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koristio položaj

Bivši dekan oštetio šibensko Veleučilište za 1,6 milijuna kuna?

policija
Marko Prpić/Pixsell
28.01.2016.
u 12:34

Šibenska policija nije ni potvrdila ni demantirala informacije da je riječ o bivšem dekanu, kao ni da je riječ o Veleučilištu.

Šibenska policija sumnjiči 73-godišnjaka da je u svojstvu odgovorne osobe javne ustanove od ožujka 2008.godine do prosinca 2012.godine koristeći svoj položaj, donosio nezakonite odluke o dodacima na plaće zaposlenika ustanove i unošenjem neistinitih podatka u putne naloge i izviješća.  

– Na taj je način ustanovi prouzročio štetu od 1,6 miljuna kuna - istakli su iz policije. Prema navodima šibenskih portala riječ je o bivšem dekanu šibenskog Veleučilišta Marku R.

Šibenska policija nije ni potvrdila ni demantirala informacije da je riječ o bivšem dekanu, kao ni da je riječ o Veleučilištu.

Komentara 6

DU
Deleted user
13:04 28.01.2016.

ma vidi ti uče....

KA
kafka
14:39 28.01.2016.

Ha, ha, ha.! . . . . Provjerite i ostala Veleučilišta. . . . . . . . A što je s trgovinom utjecajem koji se ne mjeri direktno u novcu?

IB
ibiza
15:05 28.01.2016.

iz koje je stranke sigurono nije iz HDZ docim sute

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije