Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Azerbajdžan
Povratak na članak

Bivša sovjetska republika okreće se Rusiji. Novac od nafte učinio je od glavnog grada Bakua novi Dubai

Zemlja na Kaspijskom jezeru, burne prošlosti i brzog gospodarskog napretka, bogata je naftom i puna kontroverzi

Komentari 4

RA
ranko75
17:28 03.09.2015.

Nije istinita vijest da se Azerbajdzan sada okrece Rusiji, on je od samog nastajanja imao dobar i fer odnos sa Rusijom i na vrijeme su prozreli zapad i nisu se dali iskoristiti kao gruzinski i ukrainski da radi protiv Rusije. On zna da je susjed susjed, a SAD daleko,osim toga imajuci korektan odnos sa Rusijom, pametan covjek nece da ga kvari da bi s nekim drugim poboljsao, rijesio je da ne sijece usi da bi okrpio guzicu, pa su mu cijeli ostali i usi i guzica,za razliku od ukrainskog i gruzinskog lidera koji su usi odsjekli (teritorije u konkretnom slucaju izgubili) a guzicu nisu okrpili,to jest ameri im nista nece za to dati, jos su od ukrainskih balvana zatrazili i dobili svo ukrainsko zlato.Kako treba da je ljudima svejedno za svoju zemlju i kako moea da vole samo sebe i nikoga vise da se odluce da idu na ratnu opciju,izgube zlato, tisuce ljudi i dio teritorije, i jos rasture svoju ekonomiku.

VL
SJ
Sve je uzalud
20:56 03.09.2015.

.....................bolje znati nego imati.............

VL
ST
stomugromova
19:59 04.09.2015.

Pametni su oni.Imali su prilike vidjeti u Iraku ,Libiji,Siriji oslobodioce koji sire demonkraciju tomahawk raketama i soroševim Otvorenim društvom za okupaciju slobodnih naroda i država.

VL
Avatar superhik74
superhik74
20:19 04.09.2015.

Ode jos jedna bivsa republika bivseg SSSR-a ponovno u zagrljaj majcici Rusiji. Vjerojatno su "otkrili" da su u Aziji te da im je "zapad" daleko a Rusija (I Kina) susjed. Vrijeme je da imperij kaosa organizira "smjenu rezima". Treba budno pratiti dogadjaje u Azarbejdjanu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.