Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje

Bivša Buntićeva supruga: 'Ovo je moja prva i zadnja izjava o ovom slučaju'

Denis Buntić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/11
26.09.2023.
u 10:42

Ana Buntić navela je kako je progovorila zbog 'želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti dio ove priče'

Ana Buntić, prva supruga Denisa Buntića za medije je komentirala mučan slučaj obiteljskog nasilja za koji se bivši rukometaš sumnjiči. Kazala je kako joj je to prvi i zadnji javni istup, a progovorila je, kaže, kako bi zaštitila svoju maloljetnu djecu te zbog "želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti dio ove priče". Od Buntića se razvela 2018. 

"S Denisom Buntićem sam provela 17 godina, dobili smo kćerku i sina koji su još maloljetni. Do kraja naše bračne zajednice kada smo se razišli sporazumno Denis Buntić nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju od strane svog bivšeg supruga. Naš brak je prestao na sporazuman način i dogovorom o brizi naše djece. Sve ostalo, kao i privatan život bivšeg supruga nakon našeg razilaska, nisam adekvatna komentirati", ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

Navela je da djeca viđaju oca kad požele, kao i on njih te da nemaju problema u odnosu. 

Tužiteljstvo je jučer najavilo da će se žaliti na odluku suda da se Denisa Buntića pusti da se brani sa slobode, samo uz mjere opreza. Nakon zgražanja javnosti, doznalo se da majka Buntića radi na tom sudu. Također, potvrđeno je kako se protiv Buntića vodi i postupak zbog tučnjave iz 2019.

VEZANI ČLANCI:

Njegova sadašnja supruga Klara Buntić medijima je ispričala mučne detalje slučaja. "Da je bilo koji sud bio, Livno, Mostar, Široki Brijeg, to bi bilo suđeno. To su četiri zolje, automati, bombe, kalašnjikovi. To je arsenal oružja u kući. Da je imao vremena doći do njega, ubio bi me. Odlučio me ubiti. Okrenuo se samo na sekundu što sam ja iskoristila da pobjegnem kroz balkonska vrata", ispričala je. Medijima je dostavila i stravičnu audiosnimku nasilja. Čuje se muškarac koji govori da će ubiti ženu, dok ona preklinje da to ne čini. Čuju se i udarci i jauci.

Večer kada je prijavljen Buntiću je izmjereno 2,45 promila alkohola u krvi. Osim za obiteljsko nasilje, sumnjiči se i za nedozvoljeno posjedovanje oružja jer su mu u kući našli arsenal oružja, čak i zolje.

VIDEO Nastavlja se suđenje Zavadlavu

Komentara 2

ZW
zweistein
11:30 26.09.2023.

zbog ovakvih se nevjeruje pravim žrtvama nasilja

DU
Deleted user
13:12 26.09.2023.

Audio koji je snimila Buntićeva sadašnja žena podsjeća me na video koji je snimila Amber Heard da bi na sudu imala "dokaz" da ju Johnny Depp fizički zlostavljao. Na snimci ga je cijelo vrijeme provocirali a sve što je Depp udario bila su vrata ormarića daleko od nje. Ne tvrdim da Buntić nije izmlatio svoju ženu, je i za to mora odgovarati. Ali na snimci cijelo vrijeme čujemo njega koji joj viče da ode, da izađe iz stana. Ona nije otišla odmah, nego "kad se na sekundu okrenuo , ona je uspjela pobjeći preko balkona". Nisam ekspert, ali mislim da bi se na sudu ta snimka mogla okrenuti protiv nje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije