Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMOVINSKI POKRET
Povratak na članak

Bit će konstruktivni u Saboru i nastavljaju graditi svoju mrežu

Možemo biti sretni da smo uspjeli napraviti treći rezultat u Hrvatskoj. Ovo je prekretnica, parlament više nikada neće biti isti, rekao je Škoro

Komentari 5

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
07:10 06.07.2020.

Dakle stvari stoje ovako. DP može ali bez Škore hahahaha !!!

VL
Učenik
10:06 06.07.2020.

Seku si uvalio na dobro mjesto, šta te briga za ostale.... Ali koja kuna od članarine nije za baciti.

VL
DU
Deleted user
09:51 06.07.2020.

Zbog matematicke nepismenosti zajedno sa Mostom izgubili ste 10 zastupnickih mijesta i tako prdnuli u prasinu svi skupa!

VL
DU
Deleted user
09:01 06.07.2020.

DP ima potencijal U HR.

VL
BE
Beskucnik
07:38 06.07.2020.

Trebali su ici s Mostom , odmaknut se od krajnje desnice , sastavit liste sa novim licima , greska za greskom u kampanji , svejedno dobili smo dvije jake stranke na desnici , korektiv HDZu , kojem dolazi kriza i recesija , posebno mislim da ce most rasti , jedno je sigurno ,sljedece izbore dolaze na vlast ako ih HDZ ne rasturi kao i druge stranke u proslosti ( HSLS , HSS itd

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.