Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatikan
Povratak na članak

Biskupska sinoda o obitelji nije dovela do podjela

Završni dokument biskupske sinode nije obvezujući, već će biti predan papi Franji koji donosi konačnu odluku

Komentari 7

PI
pistaljka
20:48 24.10.2015.

Kao i današnje civilno društvo, Crkva srlja ravno u provaliju, a to nije ono što za što je Isus pribijen na križ. I On je mogao imati lagodan život i prilagoditi se sotoninoj sinagogi toga vremena, uživati u društvu moćnih i "prilagođavati" vječne principe i biti "politički korektan". Njegova Istina, Put i Život su nešto posve drugo od ovog bunila u koje crkvene elite (za)vode svoja "stada". Bolje bi im bilo objesiti mlinski kamen o svojim debelim vratovima .... Da, nije bilo opozicije na Sinodi, jer je opozicija eliminirana i nije joj bio dopušteno sudjelovanje. Uljez Franjo i njegovi kolaboracionisti znaju što rade, ali "stada" ne znaju da je vrag obukao odore "dobrih pastira".

VL
RI
Ringo
08:02 25.10.2015.

Primjer 1: Muž ubije ženu i kasnije se može ponovo oženiti, a pravo na ispovijed i pričest je neupitno cijelo vrijeme. Primjer 2: Muž i žena se razvedu i nemaju pravo ni na ponovni brak, ispovijed i pričest. Malo razmisllti o tome da li je to u redu?

VL
KO
Križ od suza
20:40 24.10.2015.

Ovo je podvala modernista sa Franjom na čelu da se daje mogućnost pojedinim biskupima da odlučuju samostalno a u stvari radi se o legalizaciji grijeha jer će Marx and comp. to protumačiti na svoj modernistički način i legalizirati preljub u najgoroj mogućoj formi. Crkva kakvu smo poznavali se urušava i na pragu smo raskola većeg i tragičnijeg od onog iz 1054. g.

VL
VL
????
21:12 24.10.2015.

Nakon svjetovnih vlasti (ne mislim samo na Hrvatsku nego na sve države), sada nas i crkvene vlasti napuštaju i šalje u ruke Sotone, a sve u korist nekih koji ne pripadaju većini ali imaju moć i utjecaj.

VL
DU
Deleted user
07:08 25.10.2015.

Zbog sitnih kozmetičkih pokušaja reforme crkve na scenu izlaze razne spodobe, razni teoretičari koji su zagovaratelji inkvizicije, monstrumi koji u liku Franje vide Sotonu (valjda je previše socijalno osjetljiv), ... Biblija na koju se svi pozivaju je poruka ljubavi, a a ne poruka mržnje. Izgleda da su neki čitali bibliju, ali im ništa od bitnog nije ostalo u glavi. Po komentarima ima puno onih koji su čitali bibliju a zapamtili samo Mein Kanf

VL
DU
Deleted user
08:31 25.10.2015.

urušavanjem ili propašću crkve narod će slobodnije i zadovoljnije živjeti . teški su vjernički okovi koju su razne crkve u ime boga nametnule neukim masama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.