Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa portala

Birajte izjavu i događaj tjedna: Kočije, skupi auti i Željka Markić!

izjava tjedna
Pixsell
23.02.2014.
u 09:18

Portal Večernjeg lista daje vam mogućnost da u anketama ispod teksta glasate za ovotjednu izjavu i događaj tjedna.

Portal Večernjeg lista daje vam mogućnost da u anketama ispod teksta glasate za ovotjednu izjavu i događaj tjedna.

Premijer Zoran Milanović održao je dvije konferencije za novinare kako bi objasnio nabavu skupih automobila, dobar dio kontinentalne Hrvatske "plivao" je u katastrofalnim poplavama, dio poduzetnika je zbog nemogućnosti poslovanja najavio preseljenje poslovanja iz domovine, a Željka Markić je posjetila Branimira Glavaša u Mostaru kako bi osigurala potporu HDSSB-a za stvaranje "konzervativne koalicije".

SDP-ovci su predstavljali svoje rezultate na izvještajnoj konvenciji, nastavile su se priče o sukobu Zorana Milanovića i Slavka Linića, dok je Vesna Pusić u ime Hrvatske podržala uvođenje EU sankcija Ukrajini. UZ to, Vlada je ovog tjedna najavila i nove promjene u Zakonu o predstečajnim nagodbama.

U izboru za izjave tjedna našli su se ministri Ranko Ostojić i Željko Jovanović, bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum i bivša premijerka Jadranka Kosor, urednik HRT-a Aleksandar Stanković, prvo lice inicijative "U ime obitelji" Željka Markić te bosanska redateljica Jasmila Žbanić.

Komentara 8

OS
osica
11:25 23.02.2014.

poplave, o č e k i v a n e, neočišćeni kanali, pomoć koja kasno 2 godine, svakako su najtragičniji događaj u Hrvatskoj i pravdanje " i u drugim zemljama je tako" s druge pak strane Događaj tjedna je nabavkaka skupih automobila, nemušto pravdanje vladajućih " hoćete da dođem kočijom , nismo znali, ni ja ni ja..... cijena je manja bez PDV-a ,..... vozitt ću automobiol koji mi se dodijeli, jer vratiti se ne može ....tolika smodopadnost bez obzira na cjelokupno stanje u Hrvatskoj "najbolja smo vlada", prelazi sve granice i mnogo toga još, kao da nam " mozak stvarno vrijedi 2 marke"

DU
Deleted user
17:16 23.02.2014.

Prošli tjedan definitivno je svojom izjavom obilježio konj koji vuče kočiju. Ovim putem ne želim umanjiti muku ljudi pogođenih poplavom.

AS
asi2013
16:35 23.02.2014.

Glavaš će gospođu pojesti za marendu, jer on drugaćije ne zna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije