Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bira li predsjednik tajne službe ili treba biti obrnuto

Da se ubuduće ne gnjavimo sa svim tim demokratskim procedurama, neka nam SOA predloži par “provjerenih kandidata” pa da izaberemo predsjednika po mjeri tajnih službi.

Komentari 4

NA
Nadalinaaa
12:46 04.03.2014.

Upravo tako i jest da Udba bira hrvatske predsjednike. Izborna kuhinja radi punom parom uz pomoć režimskih medija i onih 700 000 izmišljenih birača. Sve ostalo je dimna zavjesa koja stvara iluziju demokratskog odlučivanja.

VL
AM
ameris
14:09 04.03.2014.

Da su ,kojim slučajem, tajne službe predlagale predsjedničke kandidate, n i k a d a se ne bi usudile predložiti kao kandidata S.Mesića i I.Josipovića ! Pogotovo n e za drugi mandat .No,jasno je kao dan da su tajne službeužbe na svim dosadašnjim izborima obavljale " topničku pripremu".

VL
ZD
zdepar
17:49 04.03.2014.

druže predsjedniče, nisam već dugo čuo ni jednu domoljubnu pjesmu, jeli to možda krišom zabranjeno ?

VL
MM
marica.mitrovic5
14:06 04.03.2014.

Što se Ruža Tomašić, ponovo kandidira, kada nema vremena niti je jelo, pa jadna mora živjeti samo na kavi i kraosanima, što bi dao gladni Hrvat da ima za kavu i kraosane?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.