Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Patolog čuvao spolovilo

Bio sam pijan dok sam radio u bolnici i ničega nisam bio svjestan

kuća, spolovila u formalinu
Foto: Vedran Balen
11.03.2015.
u 15:14

Ivica P. držao je spolovila u kući u formalinu. U bolnici je znao biti toliko pijan da je padao preko tijela, kažu kolege iz bolnice

Kada je u kolovozu prošle godine kupio kuću od Ivice P. (52) u Vrhovini, Anto Lovrić nije ni slutio da će u njoj otkriti nešto uistinu jezivo. U derutnom i neuseljivom objektu u selu 15-ak kilometara od Slavonskog Broda njegov nećak policajac u jednoj je prostoriji pronašao dvije staklenke. U njima, međutim, nisu bili kiseli krastavci.

– Nećak me pozvao i rekao: 'Pogledaj što sam pronašao'. Ispočetka nisam dobro ni vidio, a onda sam shvatio kako je riječ o muškim i ženskim spolnim organima. Bio sam zgrožen – rekao je Lovrić, koji je odmah obavijestio policiju.

Optužno vijeće brodskoga Općinskog suda na čelu s predsjednikom Slavenom Vidmarom jučer je potvrdilo optužnicu protiv morbidnog kolekcionara. Tužiteljstvo ga tereti za povredu mira pokojnika. Prema optužnici, Ivica P. kao zaposlenik Odjela patologije brodske Opće bolnice od 2. siječnja 2012. do 3. lipnja 2014. nožem je odsjekao pet dijelova muških spolovila s obduciranih tijela, dva testisa i vanjsko žensko spolovilo. Učinio je to dok je radio kao pomoćnik obducenta, sam i bez ičijeg nadzora. Bizarne "trofeje" odnio je kući i držao ih u staklenkama u formalinu. Branio se da je spolovila rezao i skupljao kako bi ih bolje proučio zato što studira medicinu, iako to njegovim prijateljima nije bilo poznato. Poslije je ponešto promijenio ploču.

– Nisam bio svjestan toga što radim, a što mi sada stavljaju na teret. Dok sam radio u bolnici, stalno sam bio pod utjecajem alkohola – rekao je Ivica P. na ispitivanju u tužiteljstvu. Posao mrtvozornika izgubio je iz istih razloga zbog kojih je nekoliko mjeseci poslije suspendiran s mjesta obducenta, kada je prijavljen zbog neodgovornog ponašanja i zato što je pijan dolazio na posao.

>>Žena znala da reže spolovila, na poslu je pijan padao preko tijela

>>'Kolekcionar spolovila kompenzirao je osjećaj nedostatka muškosti'

Komentara 6

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:24 11.03.2015.

LOL spolovila je skupljao i rezao da vidi sto ima u njima, malo nas je al smo opiceni do...

DU
Deleted user
15:33 11.03.2015.

dok grdovic bjezi sa mjesta nesrece da se otrezni, ovaj se brani pijanstvom.Luda kuca.

BO
boskovic
17:35 11.03.2015.

Tog ludjaka treba u zatvor desetak godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije