Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u kuršancu

'Pita stalno za mamu. Kažem mu da je kod zubara ili na burzi'

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
18.06.2019.
u 18:56

Sve je sin vidio, ali kao da je to potisnuo, rekao je suprug od nesretne djevojke koja je u prometnoj nesreći izgubila obje noge.

Suprug 21-godišnje Jagode Ignac, koja je u međimurskom Kuršancu izgubila obje noge zbog nesreće u subotu, još uvijek je u šoku zajedno s obitelji. S njom je u trenutku nesreće bio i njezin sin koji je, kako kaže njezin suprug Zlatko Oršuš, sve vidio, ali potisnuo od traume.

S teškom situacijom ne može se pomiriti, a njegova supruga je u bolnici te, kaže, svjesna svega.

- Stalno plačem, ali se suzdržavam pred sinom. Sve je i on vidio, ali kao da je to potisnuo. Ne sjeća se. Pita stalno za mamu za koju je bio jako vezan. Kažem mu da je kod zubara ili na burzi. Bio sam kod nje. Ona je svjesna svega - rekao je Oršuš za 24 sata.

Roditelji od J.Ignac i Oršuša kažu kako znaju vozača koji ju je udario i pobjegao te su već ranije doživljavali prijetnje od njega.

- Nedavno je i prijetio kada mu nisam više dao novac, da će netko od nas životom platiti. Eto, gotovo da je ostvario svoje prijetnje - rekao je Jagodin svekar Zdravko Oršuš za 24 sata dodajući  kako mu je ranije znao posuditi novac.

Podsjećamo, vozaču Opel Vectre koji je udario 21-godišnju Jagodu Ignac izmjereno je 1.06 promila alkohola u krvi. U PU međimurskoj kazali su da je utvrđeno da je 21-godišnjakinja u nesreći zadobila teške ozlijede opasne po život te su joj morali amputirati obje noge. Vozač je sletio s ceste zbog neprilagođene brzine te je djevojka u trenutku nesreće bila u drugom stanju. Vozač je uhićen i slijedu mu kaznena prijava.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije