Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Max! donosi
Povratak na članak

Bilo jednom u Beogradu: Hrvatski klubovi trebali su biti 'topovsko meso' u Areni

HR-klubovi trebali su biti “topovsko meso” u areni...

Komentari 4

Avatar uussuu
uussuu
08:57 05.05.2014.

@dmt Pa kako će u Beogradu tvoja braća urlati "Ubij Hrvata" kad civilizirani beograđani nisu htjeli gledati ustaško finale?! Nešto te hebe logika...ha

VL
12
123ndm
08:25 05.05.2014.

..po meni ključ dizanja domaće košarke je vraćanje stručnjaka i kad svi naši dobri treneri preuzmu klupe domaći momčadi uspjeha će bit sve više..naravno sve pada u vodu ako nema love a love nema..

VL
DM
dmt
18:06 04.05.2014.

barem u BG na final four nisu urlali "Ubij Hrvata". ko sto su urlali "Ubij Srbina" na tekmi Cibona-Partizan u ZG , unatoc tome sto Cibona ima srpskih igraca. Znaci u ZG urlali za ubojstvo vlastiti igraca - vidi se tko su glavni Balkanci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.